Sport 3 Aprilie 2009 02:23
Oficialii lui Dinamo au luat o hotarare inedita inaintea meciului de maine, cu Rapid.

“Cainii” au dat rivalilor din Giulesti 406 de bilete verzi, pentru ca nici un suporter al adversarilor sa nu se poata infiltra printre fanii dinamovisti.

“Gaselnita” clubului din Soseaua Stefan cel Mare pune in pericol integritatea fizica a sustinatorilor echipei antrenate de Marian Rada. Acestia trebuie sa aiba mare grija sa nu scoata biletele in zona stadionului, pentru ca vor fi reparati imediat de dinamovisti. Giulestenii care nu vin in grup organizat nu pot arata tichetele decat la poarta stadionului. Astfel, ei nu vor avea parte de un “tratament” special din partea sustinatorilor gazdelor.

Oficialii rapidisti au considerat ca nu este normal ca biletele pentru ai lor sa aiba alta culoare, opinand ca omologii din „Groapa” se puteau gandi la o alta modalitate de a filtra spectatorii. In alta ordine de idei, Grigore Sichitiu a declarat ca se teme ca Dinamo va avea din nou un arbitraj favorabil:

"Ne gandim numai la victorie, mai ales ca jucam in Stefan cel Mare. Nu vreau sa fac pe eroul, dar cred ca Rapid e in forma in aceasta primavara si jucatorii au jucat un fotbal peste media campioantului. Cu Dinamo mi-e frica de un singur lucru, de arbitraj. Daca compromiti un derby Dinamo - Rapid, asa cum s-a mai intamplat la unele partide in tur, ar insemna un mare semn de intrebare asupra valorii arbitrilor nostri”.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.