Sport 3 Aprilie 2009 11:23
Selectionerul echipei nationale a Argentinei, Diego Maradona, a afirmat ca este foarte trist din cauza infrangerii cu 1-6 in fata Boliviei si echipa trebuie sa o ia de la capat in vederea urmatoarelor partide.

Partida s-a disputat la altitudinea de 3.600 de metri, iar selectionerul a afirmat ca acesta a fost unul dintre motivele infrangerii, desi el a sustinut mereu nationala Boliviei, chiar daca FIFA a vrut sa interzica meciurile disputate la inaltimi prea mari.

"Am suferit alaturi de publicul argentinian. Fiecare gol al Boliviei a fost ca un cutit in inima mea. Nici nu mi-am imaginat inainte de meci ca se putea intampla asa ceva. Bolivia a meritat victoria, a jucat mai bine, nu mai e nimic de spus. Ne-au batut, iar acum trebuie sa o luam de la capat. Adversarii nosti au evoluat foarte bine, de la portar si pana la ultima rezerva", a afirmat Maradona, potrivit NewsIn.

Dupa 12 meciuri jucate in grupa sud-americana din preliminariile CM 2010, Brazilia ocupa locul secund, cu 21 de puncte, in timp ce Bolivia este pe penultimul loc, cu 12 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.