Sport 2 Aprilie 2009 02:18
Presedintele FR Atletism, Sorin Matei, si presedintele FR Baschet, Carmen Tocala, au initiat un proiect comun prin care sa redea copiilor placerea de a face miscare

Ca sa vorbim despre sportul de performanta, trebuie sa ne amintim si de copilarie. De intrecerile pe viata si pe moarte.

Cand ne ardeau obrajii de efort si plesneam de sanatate! Acum, copiii sunt atrasi din ce in ce mai greu catre sport, poate si pentru ca proiectele sportive care-i vizeaza se pot numara pe degete. Este si unul dintre motivele pentru care impartirea bugetului de catre redesenatul MTS pe harta strategica a PDL-PSD a incitat, din nou, spiritele. Ca si in anii precedenti, FR Atletism detine suprematia. In ciuda unora, care au ramas imobili in birouri, dar spre satisfactia altora, care incearca sa atraga din nou copiii la miscare. Decis sa candideze pentru un nou mandat de sef al atletismului autohton pentru a duce la bun sfarsit proiectele deja incepute de FRA, actualul presedinte Sorin Matei ne-a raspuns unui scurt set de intrebari.

Atletismul este din nou cap de lista la bugetul pe 2009?

Aparent in gluma, la prima discutie fata in fata cu ministrul TS, Monica Iacob-Ridzi, am afirmat: "Sper ca nu veti spune si dumneavoastra, cum am auzit de fiecare data, ca atletismul are iarasi cel mai mare buget!" A zambit elegant, dar pana sa intru mai serios in argumentarea programelor FRA, nu s-a putut abtine: "De ce, totusi, atletismul este primul? Pentru ca este un sport complex, care sta la baza tuturor disciplinelor sportive si cred ca am o viziune destul de clara a ceea ce inseamna."


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.