Sport 2 Aprilie 2009 02:13
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, miercuri, ca se astepta la un insucces in fata Austriei, deoarece atmosfera de la nationala este "insuportabila", iar daca era in locul lui Maximilian Nicu nu ar fi acceptat sa intre pe teren pentru numai 7 minute.

"Daca eram in locul lui Max Nicu, nici nu mai intram pe teren pentru 7 minute. Ma imbracam si plecam de pe banca. Aici a dat dovada de caracter, a fost de mult bun simt.

Daca l-ai adus la nationala si mijlocul e praf, unde, in afara de Tanase, nimeni nu e cine stie ce, atunci trimite-l pe teren. Totul pleaca de la centru, nu apararea e de vina la noi", a spus Dragomir la Pro TV, adaugand ca "fara Mutu si Chivu, echipa nationala nu are identitate. Asta e adevarul, nu trebuie sa se supere nimeni".

Oficialul sustine ca situatia de la lot nu este deloc relaxata, dezvaluind ca exista tensiuni continue inca de dupa plecarea de pe banca tehnica a lui Gheorghe Hagi, in 2001.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.