Sport 2 Aprilie 2009 02:04
Aproximativ 200 de suporteri ai echipei nationale s-au strans in zona vestiarelor imediat dupa finalul meciului cu Austria, scor 1-2, i-au huiduit si injurat pe tricolori si au cerut demisia selectionerului Victor Piturca, transmite trimisul NewsIn la Klagenfurt.

Fanii s-au strans in zona vestiarelor imediat dupa ultimul fluier al arbitrului si au inceput sa scandeze impotriva selectionerului Victor Piturca si a conducerii FRF, fiind opriti de fortele de ordine, mobilizate special pentru a preveni orice fel de incidente, la aproximativ 20 de metri de zona in care se aflau tricolorii, informeaza NewsIn.

Jucatorii nationalei au intrat in colimatorul celor 200 de suporteri, fiind injurati si huiduiti, singurii care au scapat fiind Maximilian Nicu si Cristian Tanase, care au primit aplauze.

Unul dintre fanii nemultumiti chiar a aruncat cu o torta in autocarul nationalei, in momentul in care acesta parasea stadionul din Klagenfurt.

Echipa nationala a Romaniei a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 2-1, de reprezentativa Austriei, si continua sa ocupe penultimul loc in Grupa a 7-a de calificare la CM 2010, cu doar 4 puncte dupa cinci meciuri disputate.
In cealalta partida a grupei, Franta s-a impus cu 1-0, pe teren propriu, in fata Lituaniei.

In urma acestor rezultate, clasamentul Grupei a 7-a arata astfel: 1. Serbia 12p (5j), 2. Franta 10p (5j), 3. Lituania 9p (6j), 4. Austria 7p (5j), 5. Romania 4p (5j), 6. Insulele Feroe 1p (4j).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.