Sport 1 Aprilie 2009 14:02
Atacantul nationalei Romaniei, Adrian Mutu, va rata partida de astazi cu Austria, din cauza unor probleme la genunchiul stang, informeaza site-ul oficial al FRF.

Ionut Lupescu, directorul general al FRF a declarat ca Mutu ar putea sa ramana in cantonamentul echipei nationale din Austria, pentru a urmari meciul din tribuna.

"Mutu nu a plecat inca din cantonament si, din cate stiu eu, va ramane sa vada partida de diseara", a declarat oficialul FRF, care a adaugat ca atacantul roman ar putea fi operat la genunchi saptamana viitoare, potrivit NewsIn.

Fiorentina a anuntat pe site-ul oficial, ca atacantul roman Adrian Mutu este asteptat sa revina la Florenta in cursul zilei de joi, cand va fi consultat de echipa medicala a clubului. "Avand in vedere zvonurile legate de starea fizica a lui Adrian Mutu, Fiorentina precizeaza ca jucatorul va ramane la dispozitia echipei nationale a Romaniei pana dupa meciul de diseara, urmand ca in ziua urmatoare sa revina la Florenta. Dupa sosire, acesta va fi supus unor investigatii medicale, apoi clubul va comunica oficial care este adevarata stare a lui Adrian Mutu. Pana in acest moment, orice speculatie privind tipul accidentarii nu are niciun fundament", se arata intr-un comunicat oficial al Fiorentinei.

Adrian Mutu resimtea dureri la genunchiul stang, acolo unde a mai fost accidentat, iar in urma unui control efectuat in acesta dimineata s-a constatat ca atacantul nu va putea evolua in jocul cu Austria. Dupa revenirea la Florenta, la echipa sa de club, jucatorul va mai face un control medical, iar apoi va suferi o interventie chirurgicala.

In aceste conditii, selectionerul Victor Piturca va avea la dispozitie pentru meciul cu Austria doar 20 de jucatori, mijlocasul Florin Costea fiind suspendat.

Meciul dintre Austria si Romania se va disputa astazi, pe "Hypo Worthersee Arena" din Klagenfurt, de la ora 21:30 (in direct pe ProTV), si va conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.