Sport 1 Aprilie 2009 00:03
Dat afara de Marin Condescu, atacantul gorjenilor a fost reprimit in lot la interventia lui Sorin Cirtu, bun prieten cu selectionerul Victor Piturca.

Oficialii clubului Pandurii s-au razgandit in ceea ce-l priveste pe Alex Piturca si au decis sa-l reprimeasca la antrenament.

“Conducerea clubului a dat hartie pentru foarte multi jucatori sa plece, dar pana la urma am cazut de comun acord cu presedintele sa fie doar trei jucatori, Rus, Mandrean si Simion. A fost vorba si de Piturca, dar la insistentele mele l-a reprimit”, a anuntat Cirtu in aceasta dupa-amiaza. Piturca jr. a vorbit si el despre ce s-a intamplat la club.

“Nu am protestat la adresa antrenorului, mi-am cerut doar drepturile mele salariale si ale colegilor. E vorba de primele de anul trecut de la doua meciuri, iar salariul era doar cel de luna trecuta si acum trebuia sa-l achite pe luna in curs, deci cam pe doua luni. "


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.