Sport 1 Aprilie 2009 23:45
Capitanul nationalei Austriei, Emanuel Pogatetz, a declarat, marti, ca isi doreste o victorie in partida de miercuri cu Romania, pentru ca tara sa sa ramana in cursa pentru calificarea la Campionatul Mondial din 2010, informeaza site-ul Federatiei austriece.

"Vrem sa obtinem un rezultat pozitiv pentru a mai pastra sanse la calificare. Avem nevoie de toate cele trei puncte, chiar daca vom intalni un adversar redutabil. In ultimele zile, tot colectivul s-a antrenat bine, iar echipa este in forma. Nu avem frica fata de romani si sunt convins ca avem resursele necesare sa facem un joc bun", a spus jucatorul lui Middlesbrough.

Meciul dintre Austria si Romania se va disputa miercuri, la Klangenfurt, pe stadionul Hypo-Arena, de la ora 21:30 (in direct pe ProTV), si va conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2010. Dupa primele 4 jocuri disputate in grupa, cele doua echipe au acumulat cate 4 puncte si pastreaza sanse minime de calificare la turneul final.

Clasamentul Grupei 7: 1. Serbia 12p (5j), 2. Lituania 9p (5j), 3. Franta 7p (4j), 4. Austria 4p (4j), 5. Romania 4p (4j), 6. Insulele Feroe 1p (4j).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.