Sport 1 Aprilie 2009 17:04
Fundasul Razvan Rat a declarat la Klagenfurt, ca tricolorii vor face tot posibilul pentru a-l convinge pe Cosmin Contra sa revina asupra deciziei de a se retrage din echipa nationala, transmite trimisul NewsIn in Austria.

"Incercam cu totii sa il facem pe Contra sa se razgandeasca. Ati vazut ce bine a jucat cu Serbia, deci inca mai poate", a spus Rat.

Fundasul dreapta al lui Getafe, Cosmin Contra, a declarat dupa infrangerea cu Serbia ca se va retrage de la echipa nationala in cazul unui esec si cu Austria.

Meciul dintre Austria si Romania se va disputa miercuri, la Klangenfurt, pe stadionul Hypo-Arena, de la ora 21:30 (in direct pe ProTV), si va conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2010. Dupa primele 4 jocuri disputate in grupa, Romania pastreaza sanse minime de calificare la turneul final, fiind pe locul 5, cu 4 puncte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.