Sport 1 Aprilie 2009 16:35
Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat ca are informatii ca Gheorghe Hagi ar putea reveni in functia de selectioner al Romaniei, dar nu crede ca acesta are capacitatea de a conduce prima reprezentativa.
"Nu poti sa-l compari pe Piturca cu Hagi. Hagi ar accepta sa vina si pe jos la echipa nationala, ar veni in pas alergator. Stiam de venirea lui Hagi de o luna, intre timp poate s-au mai schimbat treburile, am niste semnale ca e posibil ca si Olaroiu sa devina selectioner. Pe Olaroiu nu-l intereseaza banii, el are afaceri, pentru el echipa nationala ar fi o datorie", a spus Gigi Becali, care a replicat ca "nu e niciun pericol sa vina Hagi din nou, chiar daca a ratat o calificare, Regele are voie sa faca orice, chiar sa rateze si a doua calificare".

Gigi Becali a explicat de ce nu este de acord ca Hagi sa redevina selectionerul Romaniei: "Piturca are 17 clase peste Hagi. Pai ce, stie Hagi vreun antrenorat? Habar n-are! Hagi este preferat ca selectioner pentru ca acum se apropie alegerile de la FRF, e nevoie de imagine, Hagi e iubit de toata lumea. Hagi nu va fi antrenor niciodata in viata lui, vede fotbalul de cinci ori mai bine ca Piturca, dar la fotbal trebuie sa stii sa fii pedagog, psiholog. Hagi nu stie asta".

In incheiere, finatatorul Stelei a afirmat ca cel mai potrivit succesor al lui Piturca la echipa nationala este Cosmin Olaroiu: "Vorbim prematur acum de demiterea lui Piturca. Daca vom bate in Austria nu se va mai vorbi ca va fi dat afara. Parerea mea este ca cel mai bun selectioner in locul lui Piturca ar fi Olaroiu, dar degeaba vorbim ca pe turnanta este deja Giga Hagi".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.