Sport 1 Aprilie 2009 14:48
Tenismenul italian Filippo Volandri va reveni pe teren dupa ce Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS) a anulat, marti, suspendarea sa de trei luni dictata de Federatia Internationala de Tenis (ITF) in urma unui test anti-doping pozitiv cu salbutamol, informeaza L'Equipe.

Suspendarea era valabila pentru perioada 15 ianuarie-14 aprilie, dar Filippo Volandri va putea sa revina pe teren mai devreme decat era prevazut, relateaza NewsIn.

Testul a avut loc pe 13 martie 2008 la Indian Wells, iar italianul a spus ca substanta a fost prezenta in organism deorece el foloseste un inhalator pentru astm.

La momentul suspendarii italianul ocupa locul 102 in clasamentul ATP, acum el fiind pe 161. Tenismenul a vorbit despre ce va face pe viitor: "Vreau sa mi se dea locul pe care l-am avut in momentul suspendarii, pentru ca la Roland Garros sa pot intra direct pe tablou, fara sa joc in calificari. Totusi eu sunt gata sa o iau de la capat. Eu m-am antrenat in mod normal pana acum si de luni voi reveni in circuit, probabil la challengerul de la Monza".

Fillipo Volandri are 26 de ani si cea mai buna pozitie ocupata in ierarhia ATP a fost 25 pe 23 iulie 2007.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.