Sport 1 Aprilie 2009 13:00
Echipa nationala a Romaniei este considerata favorita la casele de pariuri in partida cu Austria din preliminariile CM 2010, care se va disputa miercuri la Klagenfurt, insa cel mai probabil scor este de 1-1

La bet-at-home, tricolorii au o cota de 2,15 pentru un succes, in timp ce austriecii sunt cotati cu 3,15 atat pentru o victorie, cat si pentru un rezultat de egalitate. Totusi, cel mai probabil scor este de 1-1, avand o cota de 6,0 la aceeasi casa de pariuri, informeaza NewsIn.

Interwetten ofera o cota de 2,3 Romaniei pentru o victorie la Klagenfurt, fata de 2,7 pentru succesul Austriei, scor cel mai probabil fiind tot de 1-1, cotat cu 6,5. Se ofera de asemenea o cota de 1,7 daca ambele echipe vor reusi sa inscrie in acest joc.

Si Astra Sport Bets considera favorita reprezentativa lui Piturca in disputa cu austriecii, oferind o cota de 2,3 la victorie si de 3,15 la egal. Pentru primul gol marcat, tricolorii au o cota de 1,79, in timp ce adversarii de 2,03.
In cazul in care Romania va castiga cele trei puncte puse in joc la Klagenfurt, Stanleybet ii va recompensa pe pariorii care au pronosticat corect cu 2,38 de lei la unul pariat. Conform cotelor afisate, cel mai probabil se vor marca doua goluri, iar la handicap pentru Austria, tricolorii au o cota de 5,05.

Meciul dintre Austria si Romania se va disputa miercuri, la Klangenfurt, de la ora 21:30 (in direct pe ProTV), si va conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial din 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.