Sport 31 Martie 2009 23:21
Tehnicianul formatiei FC Vaslui, Viorel Moldovan, a declarat, luni, ca are incredere ca echipa sa poate obtine a patra victorie consecutiva din acest retur, chiar daca va intalni pe CFR Cluj, care are "cel mai valoros lot din Romania", transmite corespondentul NewsIn.

"Ne asteapta un meci foarte dificil, chiar daca CFR Cluj traverseaza o perioada mai delicata. CFR-ul este o echipa cu pretentii, care are cel mai valoros lot din Romania. Imi doresc a patra victorie consecutiva. Ma bazez pe echipa si sunt sigur ca jucatorii mei vor face un meci mare la Cluj si vor incerca totul pentru a castiga. Nu mi-ar displacea daca am lua si un punct, depinde in ce context il vom obtine. Oricum, mintea mea sta doar la victorie", a spus Viorel Moldovan.

In alta ordine de idei, Buhus a revenit la antrenamentele echipei, dupa ce in urma cu doua saptamani acuzase o intindere musculara la piciorul drept. De asemenea, Danut Munteanu si-a reluat pregatirile dupa cinci luni de absenta, timp in care s-a recuperat dupa accidentarea de la ligamentele incrucisate ale genunchiului stang, suferita in meciul cu Dinamo din tur.

Gabriel Canu este singurul fotbalist din lot asupra caruia persista semne de intrebare in ceea ce priveste folosirea sa in meciul cu CFR Cluj. Fundasul vasluienilor acuza dureri la umarul stang, in conditiile in care acesta a evoluat cu infiltratii de la inceputul returului.

Lotul vasluienilor a plecat, luni, in cantonamentul de la Vatra Dornei, iar joi echipa va face deplasarea spre Cluj.
FC Vaslui va intalni formatia CFR Cluj, in deplasare, sambata, de la ora 16:00, intr-un meci din etapa a 22-a. In partida din tur, vasluienii s-au impus cu scorul de 2-1.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.