Sport 31 Martie 2009 23:16
Federatia Internationala de Fotbal a anuntat, luni, ca a deschis o ancheta, dupa ce un arbitru asistent a fost lovit in cap cu o moneda in timpul meciului de sambata dintre Irlanda de Nord si Polonia, informeaza Reuters.

Partida a fost intrerupta pentru aproximativ cinci minute din cauza incidentului. Asistentul suedez Stefan Wittberg a fost lovit cu o moneda aruncata din tribune in prima repriza a partidei de la Belfast, incheiata cu victoria Irlandei de Nord, scor 3-2, relateaza NewsIn.

FIFA a precizat ca arbitrul de centru si observatorul partidei au mentionat in raport evenimentul si urmeaza sa ia o decizie disciplinara. Inainte si dupa partida au avut loc mai multe incidente, mai multi politisti fiind raniti, iar noua suporteri au fost arestati.

"Ofiterii au fost atacati cu sticle, caramizi si petarde. Au existat si suporteri raniti, iar unii au avut nevoie de tratament la spital", a afirmat unul dintre purtatorii de cuvant ai politiei din Belfast.

Irlanda de Nord este pe primul loc in grupa, cu 10 puncte dupa 6 partide.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.