Sport 31 Martie 2009 18:56
Nationala Romaniei a plecat ieri dupa-amiaza in Austria, pentru a sustine miercuri urmatorul meci din Grupa a 7-a a preliminariilor CM, care se va disputa la Klagenfurt.

Tricolorii au decolat de pe Aeroportul Mihail Kogalniceanu la ora 17:30, dupa ce au stat aproximativ o ora pentru efectuarea formalitatilor necesare plecarii, relateaza NewsIn.

Vizibili marcati dupa infrangerea din meciul cu Serbia, jucatorii au refuzat sa dialogheze cu reprezentantii mass-media, evitand sa faca orice declaratii inaintea imbarcarii.

Pentru meciul de la Klagenfurt au facut deplasarea 21 de jucatori, cu unul mai putin decat la cel cu Serbia. Singurul absent este Florin Costea, care a parasit cantonamentul inca de duminica, deoarece este suspendat pentru jocul cu Austria.

Tricolorii si-au stabilit cartierul general la hotelul Werzer din Poertsch, localitate situata la 15 kilometri de Klagenfurt, orasul in care se va juca meciul de miercuri, transmite trimisul NewsIn in Austria.

Jucatorii Romaniei vor efectua antrenamentele la baza echipei austriece de liga a patra, Welzenegg.
De partea cealalta, austriecii sunt cazati la 20 de kilometri de Klagenfurt, in localitatea Velden, si se antreneaza la baza de pregatire de la St. Veit.

Din cauza conditiilor meteo dificile, exista posibilitatea ca antrenamentele oficiale ale celor doua formatii sa nu se desfasoare pe stadionul din Klagenfurt, pentru ca suprafata de joc sa fie protejata.
Altfel, tricolorii au fost asteptati la aeroport de familia unui fotbalist roman, Florin Orga. Fost jucator la CFR Cluj, acesta a venit cu familia pentru a-i incuraja pe tricolori, insa nu a avut prilejul sa ii intalneasca. Orga joaca in prezent la echipa de liga a patra Welzenegg.

Echipa nationala a Romaniei a pierdut sambata, pe teren propriu, in fata Serbiei, scor 2-3, intr-un meci din Grupa a 7-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010.

Clasament :

  • 1. Serbia 12p (5 j)
  • 2. Lituania 9p (5j)
  • 3. Franta 7p (4j)
  • 4. Austria 4p (4j),
  • 5. Romania 4p (4j)
  • 6. Insulele Feroe 1p (4j)

Urmatoarea etapa a Grupei a 7-a se va disputa pe 1 aprilie si programeaza meciurile Austria-Romania si Franta-Lituania.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.