Sport 31 Martie 2009 16:03
Atacantul dinamovist Florin Bratu a efectuat astazi primele alergari, dupa ce in luna octombrie a anului trecut a suferit o entorsa la genunchi, care i-a afectat ligamentele incrucisate, informeaza site-ul oficial al liderului Ligii I

Bratu a revenit ieri, la ora 11:30, pe gazonul din Stefan cel Mare, dupa o pauza de aproximativ 6 luni si a efectuat timp de 45 de minute doar alergari usoare, combinate cu exercitii de strecthing, relateaza NewsIn.

Dupa finalul sedintei de pregatire, Bratu (29 de ani) s-a asezat pe gazon si a urmarit antrenamentul colegilor sai, care efectuau un joc scoala.

Florin Bratu s-a accidentat la partida din deplasare cu CFR Cluj (0-1), din octombrie 2008, unde a suferit o entorsa la genunchi, cu afectarea ligamentelor incrucisate. Ulterior, el a fost operat in Belgia, la clinica doctorului Martens si a efectuat in ultimul timp sedinte de recuperare la sala de forta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.