Sport 31 Martie 2009 14:27
Antrenorul lui Internazionale Milano, Jose Mourinho, a afirmat ca nu ar putea sa refuze o oferta de la Manchester United, dupa ce Alex Ferguson se va retrage din antrenorat, informeaza editia online a ESPN

Presa din Anglia a scris ca Ferguson se gandeste la retragere la finalul sezonului viitor, in cazul in care castiga titlul de campion alaturi de Manchester United. Intrebat daca este tentat de functia de antrenor la formatia engleza, dupa retragerea lui Ferguson, Mourinho a raspuns: "Cine poate spune nu? Nimeni. Manchester United face parte dintr-un mic grup de cluburi pe care nu poti sa le refuzi", potrivit NewsIn.

Antrenorul lui Inter a adaugat ca nu crede ca Ferguson se va retrage din activitate atat timp cat este "sanatos si fericit". "Nu cred ca ar avea motive sa se retraga si imi doresc sa continue. Eu sunt prieten cu el, ambii stim cu este sa pierzi si sa castigi. Ne-am intalnit in 14 meciuri si, indiferent de rezultat, a ramas acelasi respect intre noi", a mai spus Mourinho, care a adaugat ca unul dintre visele sale este sa antreneze o echipa nationala.

Tehnicianul portughez s-a referit si la regula 6+5, sustinuta de FIFA, care limiteaza numarul jucatorilor straini care pot evolua intr-o echipa. "Cred ca este ceva corect. Nu sunt interesat de numarul exact, 3+3, 4+4 sau 5+5, nu asta conteaza. Filosofia echipelor trebuie sa fie legata de dezvoltarea unei echipe de tineret. Fotbalul este ceva global, nu trebuie sa ne preocupe prea mult nationalitatile", a adaugat Mourinho.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.