Sport 31 Martie 2009 13:56
Internationalul roman Adrian Mutu s-a antrenat luni alaturi de colegii sai, insa atacantul nu a efectuat decat alergari usoare, din cauza accidentarii suferite in partida cu Serbia, din preliminariile CM din 2010, a declarat pentru NewsIn, directorul de imagine al FRF, Paul Zaharia.

Antrenamentul de luni al tricolorilor a fost unul tehnico-tactic, aceasta fiind ultima sedinta de pregatire a tricolorilor inainte de plecarea in Austria. Adrian Mutu a efectuat doar alergari, in timp ce un alt jucator cu unele probleme medicale, Cosmin Contra, s-a pregatit normal, alaturi de ceilalti fotbalisti.

Adrian Mutu a suferit un traumatism intercostal in timpul partidei cu Serbia, in timp ce in cazul lui Cosmin Contra a fost vorba de un traumatism la mana dreapta. Accidentarile celor doi jucatori nu sunt grave si ei pot fi recuperati pana la partida cu Austria.

Romania va pleca luni spre Austria, din Constanta, la ora 17:30, tricolorii urmand sa joace la Klagenfurt impotriva nationalei austriece, intr-un meci contand pentru preliminariile Campionatului Mondial din 2010. Partida se va disputa la data de 1 aprilie, de la ora 21:30.

Echipa nationala a Romaniei a pierdut, sambata, in fata Serbiei, scor 2-3, pe teren propriu, intr-un meci din Grupa a 7-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010, si si-a diminuat considerabil sansele de calificare la turneul final.

Intr-un alt meci, Franta a invins, sambata, pe Lituania, in deplasare, scor 1-0, intr-un meci din Grupa a 7-a a preliminariilor pentru CM 2010 si, in urma acestui rezultat, clasamentul arata astfel: 1. Serbia 12p (5 jocuri), 2. Lituania 9p (5j), 3. Franta 7p (4j), 4. Austria 4p (4j), 5. Romania 4p (4j), 6. Insulele Feroe 1p (4j).

Urmatoare etapa a Grupei a 7-a se va disputa la 1 aprilie si programeaza meciurile Austria-Romania si Franta-Lituania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.