Sport 31 Martie 2009 12:47
Liderul galeriei echipei FC Vaslui, Narcis Nicu, a primit un an de interdictie pe stadioanele din Romania dupa incidentele ce au avut loc sambata la Cupa Roman-Musat, relateaza NewsIn

"Inaintea inceperii meciurilor de pe stadionul Moldova, suporterii vasluieni s-au intersectat cu cei din Iasi, provocandu-se o altercatie intre acestia. Jandarmii au intervenit, separand cele doua galerii si aplanand conflictul. La plecarea de pe stadion, galeria vasluiana a fost condusa pana in localitatea Gadinti, urmand ca acestia sa-si continue deplasarea spre casa. Totusi, suporterii vasluieni s-au intors in Roman, unde, in zona garii s-au intalnit cu suporterii ieseni cu care s-au luat la bataie. Jandarmii i-au separat din nou, iar scandalagii au fost condusi la sediul Politiei Roman unde au fost sanctionati", a declarat locotenentul Catalin Resmerita, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Jandarmi Neamt.

Pe langa interdictia de un an, Narcis Nicu (26 ani) a primit si o amenda 500 lei. Aceeasi penalizare financiara au mai primit-o vasluienii Mihai T. (21 ani) si Alexandru Razvan P. (18 ani).

Ieseanul Silviu Constantin C. (18 ani) a fost amendat cu 200 de lei pentru altercatia provocata in gara Roman, dupa terminarea triunghiularului amical dintre Luceafarul Lotus Baile Felix, FC Vaslui si Poli Iasi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.