Sport 30 Martie 2009 23:33
Reprezentativa este la pamant dupa rezultatele catastrofale inregistrate in aceasta campanie. Infrangerea de acasa cu Lituania, victoria chinuita cu amatorii din Insulele Feroe, egalul cu Franta de la Constanta, cat si deziluzia cu Serbia i-au trimis pe baietii antrenati de Victor Piturca in subsolul istoriei echipei nationale a Romaniei.

Cele patru puncte stranse in patru meciuri jucate in preliminariile pentru CM 2010 sunt suficiente pentru actuala echipa a lui Piturca sa poata fi declarata drept cea mai slaba formatie care a reprezentat vreodata culorile tarii. Nu exista in arhivele FRF, UEFA sau FIFA vreun parcurs mai prost ca acesta.

Ca sa va faceti o idee de gravitatea momentului, nici macar in perioada in care victoria era rasplatita cu doua puncte, tricolorii nu au "reusit" sa stranga asa de putine puncte.

Teoretic, Romania mai poate strange inca 18 puncte in aceasta grupa si sa acumuleze in final un total de 22 de puncte. Mai departe, tricolorii trebuie sa astepte ca rivalele lor sa mai piarda niste puncte in confruntarile directe.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.