Sport 30 Martie 2009 22:49
Sub pretextul ca ar dori deblocarea drepturilor salariale, o parte dintre jucatorii de la Pandurii Targu-Jiu au incercat indepartarea antrenorului Sorin Cirtu, insa puciul nu a avut finalitatea dorita.

Tensiunea din vestiarul Pandurilor a ajuns vineri la cote alarmante, dupa sedinta-maraton a presedintelui Marin Condescu cu jucatorii, care au rabufnit la adresa lui Sorin Cirtu.

Condescu i-a invitat pe fotbalistii nemultumiti de “regimul” de la Pandurii sa-si semneze demisiile, iar unii dintre ei - Piturca, Rus, Vancea, Mandrean, Murgan, Vasilache, Stanca, Chibulcutean, Tilinca, Popete, Parvu, Stanga si Simion - chiar au facut-o, insa au renuntat repede la ideea de a pleca, rupand foile pe care semnasera.

“Sunteti liberi ca pasarile cerului sa plecati. Legitimez luni, la FRF, zece juniori si am solutii. Nu va tin cu forta, va dau gratis!”, le-a transmis Condescu jucatorilor suparati.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.