Sport 30 Martie 2009 22:40
Adrian Mutu si Cosmin Contra au suferit traumatisme in timpul meciului cu Serbia si nu fracturi, asa cum s-a crezut initiat, iar starea lor de sanatate nu este grava, a anuntat duminica FRF, printr-un comunicat publicat pe site-ul oficial.

In cazul lui Mutu, este vorba despre un traumatism intercostal, in timp ce Contra a suferit tot un traumatism, dar la mana dreapta.

Cei doi jucatori s-au prezentat imediat dupa meciul cu Serbia la Spitalul Judetean Constanta, unde au fost supusi unor investigatii medicale. La finalul consultatiilor, medicul nationalei, Pompiliu Popescu, a prezentat diagnosticele celor doi jucatori, precizand ca starea lor de sanatate nu este grava.

Fundasul Cosmin Contra s-a accidentat la finalul meciului cu Serbia, dupa ce a cazut pe mana dreapta, in urma unui contact cu un adversar. Initial, s-a crezut ca jucatorul lui Getafe a suferit o fractura, insa acesta a revenit in joc, cu mana bandajata. Selectionerul efectuase deja cele trei schimbari si, in situatia in care Contra nu revenea pe gazon, tricolorii ar fi ramas in zece oameni. Tot in urma unui contact dur cu un adversar s-a accidentat si Mutu, pe fata caruia s-au vazut de mai multe ori grimase de durere pe parcursul meciului.

Echipa nationala a Romaniei a pierdut, sambata, in fata Serbiei, scor 2-3, pe teren propriu, intr-un meci din Grupa a 7-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010, si si-a diminuat considerabil sansele de calificare la turneul final.

Intr-un alt meci, Franta a invins, sambata, pe Lituania, in deplasare, scor 1-0, intr-un meci din Grupa a 7-a a preliminariilor pentru CM 2010 si, in urma acestui rezultat, clasamentul arata astfel: 1. Serbia 12p (5 jocuri), 2. Lituania 9p (5j), 3. Franta 7p (4j), 4. Austria 4p (4j), 5. Romania 4p (4j), 6. Insulele Feroe 1p (4j).

Urmatoare etapa a Grupei a 7-a se va disputa la 1 aprilie si programeaza meciurile Austria-Romania si Franta-Lituania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.