Sport 30 Martie 2009 20:08
Universitatea Oxford a castigat, duminica, a 155-a editie a competitiei disputate anual, pe raul Tamisa, contra adversarilor de la Universitatea Cambridge, informeaza editia online a BBC.

Concurentii de la Oxford au stabilit in acest an un record, fiind cel mai greu echipaj din istoria competitiei, media fiind de 99,7 kilograme, in timp ce greutatea media a celor de la Cambridge a fost de 96,1 kilograme, relateaza NewsIn.

Castigatorii, care au avut in componenta cinci sportivi prezenti la Jocurile Olimpice, au terminat cursa de pe raul Tamisa in 17 minute si doua secunde, la cateva lungimi de barca in fata adversarilor. A fost a patra victorie consecutiva a echipei de la Oxford din ultimii 5 ani si a saptea din ultimul deceniu.

Prima editie a cursei de barci a avut loc in vara anului 1829, iar scorul dupa 155 de editii este de 79-75 in favoarea Universitatii Cambridge.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.