Cotidianul "Marca" a scris ieri ca 2005/2006 va fi ultimul sezon la Real Madrid pentru Zinedine Zidane la Real Madrid. Potrivit sursei citate, jucatorul francez a ajuns la un fel de "gentlemen agreement" cu Real Madrid pentru a renunta la ultimul an din contractul sau, care expira in 2007.

In articolul intitulat "In culisele gruparii Real Madrid", "Marca" sustine ca Zidane, care va implini 33 de ani pe 23 iunie, a fost "tentat de mai multe oferte de la echipe franceze, dar si de la un club japonez". "Toate aceste oferte vor fi analizate in iunie 2006, conform unui acord intre fotbalist si club, care multumeste ambele parti", scrie "Marca".

In luna mai, Zidane anuntase, pe site-ul sau oficial, ca intentioneaza sa se retraga in 2007. "Cu siguranta ma voi retrage in 2007, dar acest lucru s-ar putea intampla si mai repede. Voi lua o decizie atunci cand voi crede ca a venit timpul", a afirmat Zidane.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.