Sport 29 Martie 2009 10:46
Fundasul echipei nationale, Cosmin Contra, a declarat, vineri, ca se gandeste sa se retraga de la echipa Romaniei, pentru a putea da sansa si altor jucatori tineri de a ajunge la prima reprezentativa

"A venit vremea sa renunt la echipa nationala, vreau sa las locul celor tineri. Cred ca a sosit timpul sa fac acest pas, am deja 34 de ani si e normal sa ma gandesc la situatia in care ma aflu in momentul de fata. Nu stiu inca ce decizie voi lua, dar in acest moment ma gandesc la retragerea de la nationala Romaniei", a spus Contra la Sport.ro, informeaza newsIn.

Internationalul roman sustine ca tricolorii vor face tot posibilul ca in partida cu Serbia suporterii sa fie mandri de evolutia lor: "Imi doresc sa facem un meci bun si sa iasa bine cu Serbia si, la final, suporterii sa fie mandri de noi".

Romania va intalni, sambata, la Constanta, reprezentativa Serbiei, pentru ca patru zile mai tarziu sa joace in deplasare cu Austria. Ambele partide vor conta pentru Grupa a 7-a din preliminariile Campionatului Mondial din Africa de Sud.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.