Mijlocasul echipei Juventus Torino, Pavel Nedved, care s-a retras din echipa nationala dupa Euro-2004, ar putea reveni in prima reprezentativa a Cehiei, a anuntat, vineri, cotidianul "Dnes", citand mai multi internationali cehi. "Am discutat cu el. Probabilitatea de a reveni in nationala exista", a afirmat atacantul Vratislav Lokvenc, in timp ce Karel Poborsky a afirmat, la randul sau: "Imi doresc foarte tare ca Pavel sa revina". Potrivit publicatiei "Dnes", Nedved ar putea reveni in selectionata Cehiei, adversara Romaniei din Grupa I de calificare la CM-2006, cu ocazia meciului amical cu Suedia, prevazut pentru luna august. Partida Romania-Cehia va avea loc pe 3 septembrie. In septembrie 2004, Nedved a invocat o conditie fizica "insuficienta" pentru a-si justifica decizia de a se retrage din nationala, dar s-a declarat deranjat si de critica adusa de presa ceha.

Fost jucator al echipelor Sparta Praga si Lazio Roma, Nedved, in varsta de 32 de ani, a disputat 83 de meciuri pentru nationala Cehiei in perioada iunie 1994 - iulie 2004. El a participat la trei turnee finale ale CE insa niciodata la Cupa Mondiala. "Nu vorbesc de Pavel Nedved la trecut. Exista multe cazuri in care jucatorii au revenit asupra deciziei", a afirmat, in ianuarie, selectionerul Cehiei, Karel Bruckner.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.