Sport 30 Martie 2009 14:47
Cererile pentru biletele la truneul final din Africa de Sud din 2010 au trecut de un milion, cu cinci zile inainte de incheierea primei etape de vanzare a tichetelor, a anuntat, vineri, FIFA.

In acest numar de cereri nu sunt incluse si cele ale fanilor din Africa de Sud, suporteri din 160 de tari exprimandu-si dorinta de a cumpara tichete. Prima faza a vanzarii de bilete ofera 743.000 de tichete si se va incheia marti. FIFA spune ca numarul cererilor este peste asteptari, chiar daca in 2006 la finala din Germania au fost peste 6 milioane de cereri, relateaza NewsIn, citand AFP.

O a doua etapa de vanzare a tichetelor pentru Campionatul Mondial din 2010 va avea loc in perioada 4 mai-16 noiembrie, iar fata de prima faza, cand biletele sunt vandute prin tragere la sorti, in cea de-a doua vor fi oferite dupa modelul "primul venit-primul servit".

In total vor fi aproximativ 3 milioane de bilete puse la dispozitia suporterilor pe CM 2010.

Pretul tichetelor variaza intre 20 de dolari si 900 de dolari, cu mult peste suma pe care fanii din Africa de Sud o platesc pentru a vedea meciurile din competitia interna, unde un tichet costa intre 1,5 dolari si 2,5 dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.