Sport 27 Martie 2009 00:52
Miodrag Belodedici spune ca adversarii nostri de maine sunt foarte puternici si ca tricolorii trebuie sa evite greselile individuale. Fostul international il lauda pe antrenorul Serbiei, Radomir Antici, despre care spune ca a stiut sa-si adune la echipa mai multi fotbalisti senzationali.

Miodrag Belodedici (45 de ani) este singurul fotbalist, din sud-estul Europei, care a castigat Cupa Campionilor Europeni cu doua echipe diferite, Steaua Bucuresti (1986) si Steaua Rosie Belgrad (1991). Fostul libero din echipa nationala a comentat, pentru Adevarul, sansele tricolorilor contra sarbilor (maine, 20.45, Antena 1).

Aflat intr-un turneu in Turcia, cu grupele de copii si juniori, lui Belodedici ii pare rau ca nu va fi prezent in tribunele stadionului din Constanta. „Sansele sunt egale, si nu spun asta din complezenta. Nu sesizez, in acest moment, vreo mare diferenta intre cele doua echipe”, ne-a spus directorul tehnic al loturilor nationale din cadrul FRF.

Belo este convins ca elevii lui Victor Piturca pot obtine victoria: „Nu prea am mai urmarit echipa nationala, pentru ca am cu totul alte sarcini acum. Dar, tricolorii au dovedit in meciul cu Franta ca sunt capabili sa evolueze la cote maxime. Doar ghinionul ne-a privat atunci de o victorie”.

Chestionat in legatura cu forta adversarilor, cel poreclit, pe vremuri, „Caprioara”, a replicat: „Serbia nu mai este echipa de acum cinci ani, cand era ciuca batailor prin Europa. Are un antrenor extraordinar, Radomir Antici, care a reusit sa stranga in jurul sau jucatori senzationali. Serbia este foarte puternica si nu stiu cate echipe din lume o pot invinge. La acest nivel, greselile individuale conteaza. Romania poate castiga”.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.