Sport 27 Martie 2009 00:26
Secretara Manastirii Tismana, Maicuta Veronica, a declarat ieri pentru site-ul sport.ro ca arbitrul Alexandru Tudor nu a dormit la acest lacas de cult inaintea meciului dintre Pandurii Tg. Jiu si FC Brasov, scor 0-0, din etapa a 21-a a Ligii I.

Tudor a refuzat camera de hotel rezervata de clubul gazda, alegand sa se cazeze pe cont propriu la Manasti­rea Tismana, dupa cum a relatat presa. Tudor si ceilalti membri ai brigazii de arbitri nu au putut fi contactati pana cu cateva ore inaintea meciului din cauza lipsei de semnal a telefoanelor mobile
in zona manastirii.

"Cu voia lui Dumnezeu, nu a fost pe aici. Si maicutele de la cazare spun acelasi lucru. Multi isi asociaza imaginea cu Manastirea Tismana. Si Irinel Columbeanu a spus ca ne-a dat bani! De unde, vorbe in vant!", a spus maicuta Veronica.

"Fiecare spune ce vrea. Nu pot sa spun unde am dormit, doar domnul presedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor poate face acest lucru", a afirmat Alexandru Tudor.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.