Sport 27 Martie 2009 19:16
Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat joi ca derby-ul Dinamo-Rapid, programat initial vineri, 3 aprilie, a fost mutat pe 4 aprilie, dupa ce ambele cluburi s-au declarat nemultumite de data disputarii, deoarece jucatorii convocati la lot nu aveau timp de refacere.
"Nu am avut ce sa fac, au venit cele doua cluburi peste mine si m-au amenintat ca nu vor intra vineri in teren, astfel am decis, impreuna cu postul TV care transmite meciul, sa schimbam ziua de disputare. Partida se va disputa sambata, de la ora 21:30", a declarat Dragomir pentru NewsIn.

Derby-ul Dinamo-Rapid, din etapa a 22-a a Ligii I, a fost programat initial vineri, 3 aprilie, la doar 48 de ore dupa disputarea meciului Austria-Romania, din preliminariile CM 2010, si a actiunilor echipei de tineret si lotului B al Romaniei, unde cele doua formatii au mai multi jucatori convocati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.