Sport 27 Martie 2009 17:22
Steaua a inaugurat astazi proiectul prin care suporterii pot vizita stadionul si muzeul clubului, costul unui tichet de acces fiind de 50 de lei, comparabil cu cel al marilor cluburi din vestul Europei

Turul va fi deschis publicului larg incepand de vineri si are 16 obiective pe parcurs: autocarul echipei, terenurile de antrenament, sala de forta, sala pentru conferinte de presa, acces turnichete, coronament stadion, intrare tunel, zona de interviu, vestiarul oaspetilor, traversare teren (pe dalele exterioare), banca de rezerve, masa presei, lojele, fotoliile, muzeul si magazinul oficial.

Costul unui tichet de acces este 50 de lei, in care este inclus si un cadou din partea clubului, un breloc in forma de stea cu emblema Stelei.

"Turul va fi accesibil suporterilor zilnic, cu exceptia unor zile in care Steaua sau echipa nationala au meciuri pe acest stadion. Pe parcursul turului vor putea fi vazute 16 obiective, incepand cu autocarul si terminand cu magazinul oficial. Chiar vrem sa obtinem bani seriosi din acest gen de activitati", a spus presedintele Valeriu Argaseala, care a mai mentionat ca turul stadionului a fost promovat la un targ de turism de saptamana trecuta, urmand sa fie inclus in ofertele unor agentii de profil.

Oficialul Stelei a precizat ca vestiarul gazdelor nu a fost inclus in traseu, deoarece "ar fi fost prea multe zile in care nu era accesibil, pentru ca echipa are si cate doua antrenamente pe zi, dar exista posibilitatea ca pe parcursul vacantei sa fie introdus si acest obiectiv". Argaseala a mai anuntat ca ros-albastrii se gandesc ca pe viitor sa organizeze, o data pe saptamana, antrenamente deschise publicului.

Pretul, de aproximativ 12 euro, este asemanator cu cel practicat de marile cluburi europene din Vest, 15 euro pe Santiago Bernabeu si 17 euro pe Nou Camp. Elevii, studentii, pensionarii si abonatii vor avea o reducere de 50 la suta, iar grupurile organizate de minimum 10 persoane vor beneficia de o reducere de 25%.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.