Sport 27 Martie 2009 14:18
Romania nu mai are niciun jucator de tenis la turneul de la Miami, in proba de simplu, dupa ce ultimele doua reprezentante, Edina Gallovits si Monica Niculescu, au fost invinse, miercuri noapte, in runda inaugurala, informeaza site-ul oficial al competitiei cu premii de 4,5 milioane de dolari.

Edina Gallovits a pierdut in runda inaugurala in fata australiencei Jelena Dokic, beneficiara unui wild card, cu scorul de 3-6, 6-7, citeaza NewsIn.

Jucatoarea originara din Slatina, Monica Niculescu, a fost invinsa la randul ei de o adversara mai slab cotata, austriaca Tamira Paszel, venita din calificari, scor 7-5, 6-2.

Romania nu va mai avea niciun reprezentant in proba de simplu a turului secund dupa ce, cu cateva ore inainte, Victor Hanescu si Sorana Carstea au ratat calificarea, fiind invinsi in doua seturi, iar cu o zi inainte, Raluca Olaru a pierdut in ultimul tur al calificarilor pe tabloul principal.

In proba de dublu, perechea Sorana Carstea/Caroline Wozniacki va intalni cuplul Amelie Mauresmo/Svetlana Kuznetova, in turul I, Edina Gallovits si Tatiana Poutchek vor juca impotriva perechii Shahar Peer/Gisela Dulko, iar Alisa Kleybanova si Monica Niculescu vor intalni favoritele numarul 2 ale competitiei, Virginia Ruano Pascual si Medina Garrigues.

La masculin, Victor Hanescu a facut pereche cu americanul James Cerreteni, urmand sa joace impotriva sud-africanilor Wesley Moodie si Jeff Coetzee, capi de serie numarul 7.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.