Sport 26 Martie 2009 02:54
Fanii ros-albastrilor nu sunt impresionati de planul patronului stelist de a inchide peluzele stadionului din Ghencea, din sezonul viitor. Galeria vrea sa continue protestul indiferent de consecinte. In timp ce Gigi Becali ameninta cu inchiderea peluzelor, fanii Stelei ii transmit ca n-are cum sa-i reduca la tacere.

Razboiul dintre patronul stelist Gigi Becali si fanii echipei este departe de a fi incheiat. Declaratia lui Becali, care a spus recent ca va inchide peluzele din sezonul viitor, nu i-a speriat deloc pe cei care-l contesta.

"Pana la urma, ei stau acolo pe scaunele platite de mine. Daca ma vor mai injura, le voi inchide peluzele, din sezonul urmator, ca sa nu mai stea ei grupati si sa strige ce vor”, a spus omul care dicteaza in Ghencea. Astfel, el este convins ca membrii galeriei nu se vor mai putea organiza, daca vor fi nevoiti sa stea in cele doua tribune, alaturi de ceilalti spectatori.

La auzul acestor cuvinte, suporterii ros-albastrilor nu au ramas indiferenti. Ei se vor intalni azi pentru a stabili ce vor face de acum inainte.

"Daca Gigi Becali crede ca asa ne poate opri, se insala. Vom lua bilete la tribuna, nu este nicio problema”, ne-a spus, sub protectia anonimatului, unul dintre membrii galeriei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.