Sport 26 Martie 2009 02:50
Un meci din liga a treia argentiniana a fost intrerupt dupa ce toti cei 11 jucatori ai unei echipe si cele 7 rezerve au fost eliminati de arbitru, pentru ca au fost implicati intr-un conflict cu fanii formatiei adverse, informeaza, miercuri, The Guardian, citat de NewsIn.
Incidentul s-a declansat la mijlocul reprizei secunde a partidei dintre Barracas Bolivar si General Lamadrid, la scorul de 3-0 pentru gazde. Fanii celor de la Barracas Bolivar i-au ironizat pe jucatorii echipei adverse, iar trei dintre acestia si patru membri ai staff-ului tehnic au pornit o disputa cu suporterii.

Arbitrul a decis apoi ca toti cei 11 titulari ai formatiei General Lamadrid, dar si cei 7 fotbalisti de rezerva sa fie eliminati, pentru ca au iscat si participat activ la conflict, astfel incat in meciul urmator cei de la Lamadrid vor fi nevoiti sa foloseasca echipa de tineret.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.