Sport 26 Martie 2009 02:49
Primarul orasului de pe Bega, Gheorghe Ciuhandu, a declarat ieri ca nu este de acord cu decizia Consiliului Local, care a redus la jumatate (de la 9 milioane de lei la 4,5 milioane de lei) finantarea pentru FC Timisoara pentru ca banii sa fie folositi pentru reabilitarea Parcului Copiilor. Ciuhandu va avea astazi o intalnire cu Marian Iancu, la rectoratul Universitatii "Politehnica", pentru a discuta despre finantarea clubului.

"Aceasta decizie va crea doar neliniste si dezordine in cadrul echipei. Nu ma voi preta la renegocierea contractului de asociere. Eu am promis si mi-am respectat cuvantul dat, pentru ca si Iancu si l-a respectat pe al lui, cu privire la investitiile in echipa", a spus Ciuhandu in plenul Consiliului Local Timisoara.

CL a aprobat marti propunerea viceprimarului Sorin Grindeanu de a injumatati suma acordata anual lui FC Timisoara, pentru ca banii economisiti sa fie acordati pentru finantarea reabilitarii Parcului Copiilor, proiectul fiind aprobat in unanimitate.

Totusi, daca FC Timisoara va juca in cupele europene, este posibil sa primeasca si cele 4,5 milioane de lei, dupa cum a spus Grindeanu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.