Sport 26 Martie 2009 02:38
Forul european de fotbal va prezenta in cateva zile acuzatii impotriva unui club european de fotbal, suspect ca a trucat mai multe meciuri, fara a mentiona numele acestuia, relateaza Reuters.

"Exista mai multe cazuri pe care le analizam. Este foarte dificil sa gasim dovezi, dar in cateva zile vom prezenta acuzatiile impotriva unui club", a anuntat, miercuri, secretarul general al UEFA, David Taylor, citat de NewsIn.

Oficialul forului european nu a precizat din ce tara este echipa suspectata. In luna septembrie a anului trecut, UEFA a anuntat ca analizeaza 10 meciuri din actuala editie a Cupei UEFA si 15 din sezonul trecut, toate in preliminarii, dupa ce s-au inregistrat nereguli la cotele pariurilor.

UEFA va infiinta din sezonul viitor si o comisie de investigatii care va cerceta toate iregularitatile care apar in meciurile din cupele europene. Taylor a afirmat ca foarte putine meciuri sunt suspecte in fiecare an, dar UEFA isi propune rezolvarea acestei probleme.

Presedintele UEFA, Michel Platini, a afirmat ca trucarea meciurilor este "un risc serios pentru fotbal" si orice jucator care accepta acest lucru va fi suspendat din fotbal.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.