Sport 26 Martie 2009 02:36
Invitat la OTV, fostul impresar a mintit cu seninatate incercand sa explice episodul de la Sport.ro, in care l-a injurat si l-a scuipat pe jurnalistul Emanuel Terzian.

In urma cu o luna, fostul impresar Giovanni Becali soca opinia publica inca o data dupa ce l-a injurat si l-a scuipat in direct pe moderatorul televiziunii Sport.ro, Emanuel Terzian. Episodul l-a tinut in culise o perioada pe Becali, care a revenit pe scena OTV pentru a explica gestul de atunci.

"Terzian m-a amenintat ca o sa mi-o iau. Cand am auzit, i-am spus sa lase microfonul si sa iasa afara cu mine. Atunci s-au aprins camerele si m-am oprit, asa ca am stranutat si l-am scuipat din greseala.

M-a sacait si si-a cautat-o", a spus Becali la OTV, acelasi personaj care amenintase in urma cu ceva ani jurnalistii ca “ii face de la brau in jos pe jurnalisti”, iar pe Mitica Dragomir il alergase cu jeep-ul prin centrul Bucurestiului dupa o emisiune dedicata alegerilor de la Liga Profesionista de Fotbal.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.