Sport 26 Martie 2009 19:41
Internationalul brazilian Robinho a anuntat astazi pe site-ul sau oficial ca va fi nevoit sa il dea in judecata pe Pele, daca acesta nu isi retrage acuzatiile conform carora atacantul lui Manchester City a consumat droguri, informeaza NewsIn, citand AFP.

Robinho a explicat ca a fost "uluit" de declaratiile lui Pele si i-a semnalat acestuia ca in cazul in care nu isi va retrage acuzatiile va fi nevoit sa raspunda in fata justitiei pentru ele, pentru ca sunt "nefondate si neadevarate".

"Este nedrept sa asociezi drogurile cu fotbalul doar pentru ca au existat cateva cazuri izolate, precum cele ale lui Ronaldo si Robinho. Si Maradona, care a fost un fotbalist fenomenal, a avut mari probleme in viata extrasportiva. Toata lumea a vazut ce a facut cu viata lui, de aceea e un exemplu negativ", a declarat Pele, conform unui radio brazilian.

Exista insa unele banuieli ca declaratiile lui Pele au fost putin fortate, el facand mai degraba aluzie la noptile pierdute ale lui Ronaldo si la problemele pe care le-a avut Robinho in ultimul timp cu justitia britanica, dupa ce a fost acuzat de agresiune sexuala.

Selectionerul nationalei sud-americane, Carlos Dunga, a indemnat la calm: "Nu cred ca Pele a vrut sa le faca rau celor doi jucatori. Mai degraba, din punctul meu de vedere, este vorba de o neintelegere".

Robinho se afla de marti in cantonamentul nationalei braziliene si pregateste impreuna cu echipa meciurile din preliminariile CM din 2010 contra nationalelor din Ecuador si Peru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.