Sport 26 Martie 2009 17:30
Fostul jucator al lui Real Madrid, Zinedine Zidane, a jucat marti seara pentru echipa de veterani a clubului spaniol, intr-un meci amical cu o formatie a detinutilor din Penitenciarul Soto del Real, informeaza Marca
"Fostul international francez, care ocazional se mai antreneaza cu echipa de old-boys a celor de la Real Madrid, a jucat in meciul cu detinutii si a demosntrat ca inca nu si-a pierdut calitatile, fiind unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren. Zidane a avut executii de exceptie si a aratat o excelenta conditie fizica. La meci au fost prezenti si mai multi suporteri care i-au cerut francezului sa revina in prima echipa a madrilenilor, dar la fiecare apel de acest gen Zidane raspundea doar cu un zambet", noteaza sursa citata.

Jocul s-a disputat in localitatea Valdebebas, iar veteranii de la Real Madrid s-au impus cu scorul de 8-1, prin golurile marcate de Velasco (3), Vallina, Esnaider, Dani, Ivan Perez si Isidro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.