Sport 25 Martie 2009 00:13
Clubul Dinamo a solicitat Comisiei Centrale de Arbitri din cadrul FRF sa dea publicitatii raportul observatorului partidei Dinamo-Universitatea Craiova, Valentin Ionita, pentru a demonta toate acuzatiile care i se aduc acestuia de catre conducatorii lui FC Vaslui in cazul Julio Cesar.

"Am facut o adresa catre CCA, si personal domnului Gheorghe Constantin, ca raportul observatorului de arbitri Valentin Ionita, de la jocul Dinamo-Universitatea Craiova, din 30 august 2008, sa fie dat publicitatii, relateaza NewsIn.

S-a speculat, si la TV, si la radio, ca raportul nu a fost intocmit la data prevazuta de regulament, iar observatorul Valentin Ionita a fost acuzat de fals. Ne rezervam dreptul de a ne adresa si Comisiei de Disciplina in acest caz", a declarat directorul sportiv Constantin Danilescu, pentru site-ul oficial al clubului.

Conducatorii formatiei FC Vaslui au acuzat ca observatorul partidei Dinamo-Universitatea Craiova, Valentin Ionita, a intocmit raportul de joc pentru a favoriza gruparea din Stefan cel Mare in cazul brazilianului Julio Cesar.

Fundasul a fost eliminat in acel meci, insa ulterior a fost iertat de avertisment si a avut drept de joc in urmatoarea partida, cu FC Vaslui, castigata de ros-albi cu scorul de 2-1. Vasluienii s-au adresat Comisiilor abilitate din cadrul FRF, iar acum se asteapta verdictul de la TAS.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.