Sport 25 Martie 2009 19:06
Conducerea clubului Villarreal a anuntat, marti, ca fanii posesori de abonamente in aceasta stagiune care au ramas fara un loc de munca din cauza crizei economice vor beneficia de tichete gratuite in sezonul 2009-2010, informeaza Reuters.

"Persoanele care au abonamente, iar in prezent beneficiaza de ajutor de somaj vor avea intrarea libera in campionatul viitor", a afirmat presedintele gruparii madrilene, Fernando Roig, potrivit NewsIn.

Oficialul lui Villarreal a mai adaugat ca toti cei care sunt implicati la club, inclusiv fotbalistii, vor pune in aplicare o strategie care sa concretizeze planul menit sa vina in ajutorul fanilor.

Atacantul Joseba Llorente a incurajat la randul sau planul oficialilor gruparii de pe El Madrigal: "Dorim sa ne implicam si noi, jucatorii, pentru ca este o idee inspirata, daca tinem cont de vremurile pe care le traim. Avem multi suporteri care au ramas fara un loc de munca si ar fi pacat ca acestia sa nu mai poata urmarii meciurile noastre".

Villarreal ocupa locul patru in Primera Division si va intalni pe Arsenal in sferturile de finala ale Ligii Campionilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.