Sport 23 Martie 2009 22:52
Cel mai bine platiti fotbalisti din lume sunt Ibrahimovici si Kaka, in timp ce Zidane ramane cel mai costisitor transfer al tuturor timpurilor.

Site-ul portughez www.futebolfinance.com a dat recent publicitatii cele mai asteptate topuri din domeniul fotbalului, la loc de cinste aflandu-se cel al celor mai bine platiti fotbalisti din lume la ora actuala. Nu este insa singurul, acelasi site publicand si alte clasamente cu iz financiar pentru marea masa de iubitori ai fotbalului. Cotidianul a preluat si publica cele mai interesante dintre aceste topuri, care vin sa inlature orice controversa mai exista pana acum. De retinut ca pentru alcatuirea cat mai exacta a acestor ierarhii au fost preluate informatii din peste 30 de publicatii.

“Cristiano Ronaldo e cel mai bine platit fotbalist din lume!” “Ba John Terry e!” “Nu stiti nimic, Gerrard e numarul unu!” De multe ori s-au iscat discutii in contradictoriu pe aceasta tema.

Ei bine, iata ce spune clasamentul, cu mentiunea ca toate sumele au fost transformate in euro la cursul actual, indiferent de moneda in care sunt platiti respectivii fotbalisti: 1-2. Zlatan Ibrahimovici (Internazionale Milano) 9.000.000 de euro/an, Ricardo Kaka (AC Milan) 9.000.000 de euro/an; 3. Lionel Messi (FC Barcelona) 8.400.000 de euro/an; 4-5. John Terry (Chelsea) 7.575.000 de euro/an; Frank Lampard (Chelsea) 7.575.000 de euro/an; 6-7. Thierry Henry (FC Barcelona), Samuel Eto'o (FC Barcelona) 7.500.000 de euro/an; 8. Cristiano Ronaldo (Manchester United) 6.763.000 de euro/an; 9-13. Ronaldinho (AC Milan), Andrei Sevcenko (AC Milan), Michael Ballack (Chelsea), Steven Gerrard (FC Liverpool), Rio Ferdinand (Manchester United).


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.