Sport 23 Martie 2009 22:49
Mentinuta la limita subzistentei in Liga I, trupa antrenata de Marian Rada a refuzat un penalty pe care arbitrul i l-a oferit in disputa cu Otelul.

Fairplay si ambitie, astfel poate fi catalogat jocul Rapidului, dupa victoria categorica, scor 4-0, obtinuta in fata echipei Otelul Galati.

Desi trec printr-o perioada foarte grea din punct de vedere financiar, giulestenii au demonstrat ca fotbalul se poate juca si in conditii de criza. Omul de sacrificiu al formatiei alb-visinii, antrenorul Marian Rada, a fost de aceasta data cea mai inspirata alegere a oficialilor de sub Podul Grant dupa plecarea portughezului Jose Peseiro. Rezultatele o confirma.

"Asa cum anticipam, a fost un meci cu multe goluri, din fericire toate au fost in poarta Otelului. Jucatorii au fost senzationali, prin daruire, prin fantezie, prin pofta de gol.

Cred ca le-am redat placerea de a juca fotbal“, a declarat Rada.

Daca Herea si Spadacio si-au inscris numele in dreptul marcatorilor, mijlocasul giulestenilor, Costin Lazar, a punctat la capitolul fairplay. La scorul de 2-0 pentru Rapid, in minutul 64, Lazar i-a refuzat arbitrului Teodor Craciunescu un penalty, recunoscand ca nu a fost faultat de catre Bourceanu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.