Victor Piturca s-a trezit peste noapte sabotat chiar de jucatorul pe care l-a adus la Steaua in urma cu cinci ani. Mirel Radoi nu a jucat la Rotterdam si la Constanta. Oficial s-a spus ca fundasul stelist are probleme de sanatate, dar adevarul pare altul: Mirel si Piti nu mai sunt pe aceeasi lungime de unda, cei doi avand mai multe contre in cantonamentul tricolorilor.

La finalul jocului de pe "Gheorghe Hagi", selectionerul s-a declarat extrem satisfacut de cuplul de fundasi centrali.

"A fost un meci bun, important prin prisma faptului ca am aliniat multi jucatori noi. Cei mai multi au dat randamentul scontat. Incepe sa se contureze un cuplu de fundasi care poate juca mult timp impreuna de acum incolo, ma refer la Chivu si Tamas", a declarat selectionerul.

Gabi accepta lupta

Intrebat ce se va intampla cu Mirel, in conditiile in care a vorbit despre duetul Chivu-Tamas, Piturca a spus: "Radoi si orice alt jucator trebuie sa-si castige locul prin prestatiile de la echipa de club. Daca Radoi va fi mai bun va juca, insa am mai spus ca dupa aceste intalniri vom avea o discutie mai lunga in cazul Radoi".

Practic, Piti a lasat sa se inteleaga ca Radoi ar putea fi scos din schema. Multe persoane din cadrul FRF cred ca Radoi a refuzat sa joace cele doua meciuri din preliminarii pentru a se menaja, urmand astfel sa evite orice accidentare ce l-ar fi facut sa rateze ultimul joc al Stelei din campionat.

In timp ce Chivu a facut pe curcanul-tantos, refuzand, in calitate de capitan al echipei, orice dialog cu presa, Tamas a tinut sa comenteze aprecierile selectionerului. Desi il considera pe Radoi un lider al Nationalei, fundasul dinamovist a spus ca se va lupta pentru un loc de titular: "Poate sa incerce sa-si pastreze locul de titular sau sa incerc sa-l scot eu din echipa. Il laud pentru ca este un jucator foarte bun, chiar daca este de la Steaua".


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.