Impresarul a fost atacat de patronul FC Steaua deoarece l-a sfatuit pe Hagi sa ramana in strainatate si sa nu vina antrenor in Ghencea

Gigi Becali l-a atacat ieri pe Gica Popescu, despre care a spus ca vrea sa fie "regele fotbalului" romanesc, lasand sa se inteleaga ca impresarul l-ar sfatui pe Gica Hagi sa nu accepte oferta de a antrena formatia din Bulevardul Ghencea. "Hagi n-o sa faca ce zice Popescu. Niciodata. Hagi s-a saturat printre straini.

El a spus ca vine la meciul cu Timisoara, dupa care stam si negociem. Popescu ne spune ca e mai bine in strainatate, dupa care zice ca totul trebuie schimbat, federatie, liga, tot. Dar cu cine schimbam? Pentru Romania cand mai facem?", s-a intrebat retoric oficialul stelist. Gigi Becali l-a ironizat pe impresarul Gica Popescu, spunand ca acesta ar trebui sa fie "regele fotbalului" romanesc. "Hai sa-l punem pe Gica Popescu sa faca strategia in fotbalul romanesc sau in politica, il punem pe el regele fotbalului. Acuma sa faca strategia la Steaua, sa zica el ce antrenori sa ramana in tara, ce jucatori sa plece. Cei mai prosti sa ramana in Romania, cam asta face Gica Popescu. El zice ca e impresar FIFA. De unde e el agent FIFA, ca nici nu mai exista? E agent FRF, adica Federatia Romana de Fotbal, ce, e o rusine? Dar nu, el vrea sa fie international", a afirmat patronul gruparii din Ghencea.

Gigi Becali a afirmat ca, in cazul in care nu il convinge pe Hagi sa preia echipa, este posibil ca din editia urmatoare a Diviziei A antrenor sa fie instalat Dorinel Munteanu. "Poate eu nu o sa ma inteleg cu Hagi si atunci e posibil sa ramana Dorinel Munteanu antrenor. Poate Hagi nici nu vine la meciul cu Timisoara si atunci o sa fie Dorinel Munteanu sau poate ramane Ienei, pardon (!), Titi Dumitriu, o sa vedem", a afirmat Gigi Becali, care a precizat ca nimeni nu-l poate sfatui pe Dorinel Munteanu in privinta renuntarii la echipa nationala pentru ca acesta are un caracter puternic.

Intrebat ce parere are despre esecul echipei nationale din preliminariile CM 2006, Gigi Becali a raspuns: "E o onoare sa fii roman si dupa trei calificari ratate. Calificati, necalificati, nu trebuie sa uitam radacinile noastre". Patronul FC Steaua a dezmintit faptul ca intre selectionerul Victor Piturca si fundasul Mirel Radoi ar fi avut loc un conflict. "N-a fost nimic, dar daca ar exista un scandal eu o sa-i iau apararea finului meu, Radoi, asa e normal", a explicat Gigi Becali.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.