Intrati peste noapte in centrul atentiei, pitestenii abia asteapta sa scape de ultima etapa, in care primesc vizita celor de la Dinamo. Gurile rele spun ca elevii lui Sorin Cartu vor iesi castigati indiferent de rezultat. O victorie le va aduce, insa, fotbalistilor pitesteni bani atat de la propriul club, pentru clasarea in primele 8 echipe, cat si de la patronul Stelei, Gigi Becali, care ofera 300.000 de dolari. In plus, FC Arges castiga si respectul opiniei publice.

Delegare dubioasa in Trivale!

Incercand sa scape de suspiciuni, Sorin Cartu a declarat ca va renunta la jucatorii aflati sub influenta vicepresedintelui dinamovist, Gigi Netoiu, subtiindu-si serios lotul. Discutiile nu au fost oprite nici asa. "Sorinaccio" este acum acuzat ca va alinia un unsprezece cu prea multe gauri, mai ales in aparare, unde Marincau si Vintila gafeaza exact atunci cand nu trebuie. Surprinzator, cei mai virulenti impotriva pitestenilor sunt giulestenii, care se tem ca pot pierde cupele europene din cauza acestora. In cazul in care Dinamo iese campioana, in Cupa UEFA vor merge Steaua si Farul, indiferent de rezultatul meciului din Regie, dintre Sportul si Rapid. "Ar fi o minune sa nu bata Dinamo la Pitesti", a spus, insinuant, capitanul Rapidului, Vasile Maftei.

Presedintele lui FC Arges, Viorel Ilinca, considera ca fiecare ar trebui sa-si vada de treaba lui, iar giulestenii ar trebui sa-si analizeze prestatiile din retur pentru a intelege de ce sunt in pericol sa piarda Cupele Europene. Si delegarea lui Sorin Corpodean (foto) la acest meci suscita alte discutii, arbitrul din Alba Iulia avand destule probleme in trecut din cauza unor partide in care a fluierat contra naturii. Acesta i-a ajutat pe 'caini>> in stagiunea trecuta prin cateva prestatii contestate.

La pariuri, cota '2-ului>> scade progresiv

Asa cum am anuntat inca de ieri, casele de pariuri si-au luat masuri de siguranta in ceea ce priveste acest meci, majoritatea tragand de timp pentru publicarea cotelor. Cum tot mai multa lume mizeaza pe victoria lui Dinamo, iar suspiciunile sunt tot mai mari, este posibil ca in cele din urma meciul din Trivale sa fie blocat. Ieri dimineata, "2-ul" era cotat cu 1.90/1 la "Astra" (dupa ce marti era 2.20/1!), destul de putin pentru o echipa care joaca in deplasare, impotriva uneia care are o prima de 300.000 de euro!

Ioan Andone, sustinut doar de Nicolae Badea

Transformarea gruparii din Sos. Stefan cel Mare in societate pe actiuni a agitat serios spiritele la varful clubului. Netoiu si Borcea vad viitorul lui Dinamo cu totul altfel decat Nicolae Badea, la mijloc fiind, in primul rand, postul de antrenor si implicit Ioan Andone. "Falcosul" este sustinut de presedintele Badea, dar este posibil ca din vara acesta din urma sa nu mai fie implicat in viata echipei. Tocmai de aceea, in functie si de cum evolueaza lucrurile in ceea ce priveste viitorul conducator al clubului, pentru Andone, meciul din Trivale poate fi ultimul pe banca lui Dinamo.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.