Sport 20 Martie 2009 16:41
Clubul Al-Sadd din Qatar a anuntat pe site-ul oficial ca a purtat negocieri cu antrenorul Cosmin Olaroiu pentru preluarea functia de antrenor principal al echipei, dupa ce acesta si-a reziliat contractul cu Al-Hilal.

Olaroiu a fost primit in Qatar de mai multi oficiali ai formatiei Al-Sadd, dupa care a vizitat impreuna cu acestia sediul clubului, transmite NewsIn. El a avut o runda de discutii cu reprezentantii clubului, dupa care a plecat.

Fostul antrenor al Stelei a demisionat de la formatia araba Al-Hilal, dupa ce la sfarsitul finalei cu Al-Shabab a avut un conflict cu oamenii de ordine de la stadion si a aruncat tricoul pe care era inscriptionat chipul vicepresedintelui tarii.

El a preluat functia la echipa la care evoluaza si Mirel Radoi, din iunie 2007, avand in palmares un titlu de campion, dar si o Cupa a Coroanei Printului.

Olaroiu va colabora la viitoarea sa echipa tot cu secundul Catalin Necula, care a pregatit pentru o scurta perioada pe Al-Hilal, pana la numirea ca antrenor a lui Jean Tigana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.