Sport 20 Martie 2009 12:45
Suporterii stelisti au anuntat astazi ca protestul impotriva patronului echipei, Gigi Becali, va continua, iar acesta nu are nicio legatura cu jucatorii ros-albastrilor sau cu evolutia lor in partidele din Liga I, se arata intr-un comunicat al Asociatiei Independente a Suporterilor Stelisti (AISS).

"Protestul impotriva lui George Becali nu are nicio legatura cu jucatorii Stelei, nici cu jocul acestora, nici cu actuala pozitie din clasament. Starea de saturatie la care au ajuns majoritatea suporterilor stelisti nu vine din nereusitele acestui sezon: stelistii adevarati au prins ani mai buni si ani mai prosti si totusi au ramas neclintiti alaturi de Steaua", se arata in comunicatul AISS, in care fanii au tinut sa precizeze ca gestul jucatorilor de a intra pe teren cu un banner pe care scria "impreuna suntem mai puternici" nu a ramas fara ecou si a demonstrat faptul ca fotbalistii tin cont de parerea suporterilor.

Sustinatorii formatiei din Ghencea vor ca prin protestul indreptat impotriva lui Gigi Becali, dar si a lui Valeriu Argaseala, sa sanctioneze "politica de distrugere si de calcare in picioare a numelui Steaua", facandu-se apoi referire la anumite aspecte care i-au deranjat de-a lungul timpului. "Politica de batjocorire a gloriilor ros-albastre, de insulte si amenintari la adresa suporterilor, de transformare a Stelei dintr-o echipa iubita si respectata intr-una dispretuita si hulita. Anii intregi de insulte si lipsa de respect la adresa unor oameni care au facut Steaua ceea ce inca mai este azi, trimiterea bodyguarzilor in peluza, purtarea fularului lui Dinamo, Steaua crestina, in 8 colturi, cazul 'Valiza', 'femeile' pe care i le-a 'plasat' lui Hagi, 'jigodia' de Boloni si 'labilul psihic' Iordanescu, 'vagabonzii', 'derbedeii', 'huliganii' de suporteri - toate acestea nu pot fi acoperite prin victorii pe terenul de fotbal, intr-un sezon sters si tern".

Fanii ros-albastrilor incheie prin a preciza ca protestul impotriva lui Becali va continua din motivele enuntate mai sus, dar si pentru ca modul in care se comporta patronul i-a facut pe suporteri "sa se simta prost pentru ca tin cu Steaua".

Urmatorul meci al Stelei se va disputa vineri, de la ora 20:45, impotriva celor de la FC Arges si va conta pentru etapa a 21-a a Ligii I.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.