Sport 18 Martie 2009 00:47
Arbitrii danezi Martin Gjeding si Mads Hansen sustin ca le-a fost oferita suma de 30.000 de euro de fiecare din partea unui oficial roman pentru a ajuta formatia tricolora in returul cu Muntenegru, meci decisiv pentru calificarea la CM 2009, informeaza cotidianul danez Jyllands-Posten.

Conform sursei citate, cei doi arbitri au facut un raport catre EHF legat de aceasta tenativa de mituire. Forul european a spus ca nu a luat in considerare acest raport, deoarece arbitrii refuzasera oferta.

Contactat de NewsIn, presedintele Federatiei Romane de Handbal, Cristian Gatu, a spus:

"Nu stiu nimic despre aceasta problema. Nu inteleg de ce dupa un an apare asa ceva in conditiile in care EHF-ul nu ne-a contactat in legatura cu aceasta problema. Daca exista un raport, in mod sigur EHF-ul ne trimitea ceva oficial si ne intreba ce se intampla. Eu nu am treaba cu arbitrii, daca bagi mingea in poarta, nu are cine sa o mai scoata".

Romania a invins Muntenegru in play-off-ul de calificare la CM 2009 cu scorul general de 56-55, impunandu-se in retur cu 29-24, in luna iunie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.