Sport 18 Martie 2009 00:19
Capitanul echipei nationale a Romaniei, Cristian Chivu, si mijlocasul Florentin Petre nu vor mai fi convocati pentru meciurile cu Serbia si Austria din cauza problemelor medicale relevate de testele efectuate in aceasta saptamana, informeaza, marti, FRF.

Cristian Chivu a fost consultat de medicul reprezentativei, Pompiliu Popescu, si investigatia a relevat ca jucatorul a suferit "o leziune recidivanta zona teno-musculara muschi aductor scurt drept, fapt care-l face indisponibil minim o luna", se arata in comunicatul publicat pe site-ul oficial al Federatiei.

Florentin Petre nu a fost consultat de doctorul Popescu, insa in urma unei discutii telefonice medicul nationalei il suspecteaza pe jucatorul lui Terek Groznii de o leziune a ligamentelor incrucisate ale genunchiului.

Pana la sfarsitul acestei saptamani, Petre va fi consultat la Bucuresti, dupa care se va putea stabili si diagnosticul exact.

Lotul definitiv pentru cele doua partide va fi anuntat in cursul serii de duminica, dupa disputarea partidelor din cadrul etapei a 21-a a Ligii I.

Romania va juca cu Serbia la 28 martie, de la ora 20:45, pe Stadionul Farul din Constanta, in timp ce meciul cu Austria este programat la 1 aprilie, de la ora 21:30, pe Hypo Worthersee Arena din Klagenfurt. Ambele meciuri fac parte din Grupa a 7-a a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.